Zpět «
Clos des Jacobins 2006
Ročník: 2006
Oblast | podoblast: Bordeaux | SAINT EMILION
Klasifikace: St. Emilion Grand Cru Classé
Odrůdy: 75 % Merlot, 23 % Cabernet Franc, 2 % Cabernet Sauvignon
Obsah alkoholu: 14 %
Objem: 0,75 l
Nejlepší k pití: 2012 - 2020
Letos tak trochu v ústranní zájmu, nicméně toto víno vyrobené pod dohledem Huberta de Bouard jako obvykle vykazuje svoji standardní, špičkovou kvalitu. Plnou chuť se silnou ostružinovou příchutí doplňují krásné sametové taniny. Tohle je prostě dokonalá rovnováha, navíc v nesmírně lahodném provedení. Lahodné, čisté a perfektní!
Založeno: 17. století
Rozloha vinic: 8,5 ha
Výnos: 34 hl / ha
Roční produkce: 36 000 lahví
Robert Parker: 90/100
Wine Spectator: 92/100
RVF (La Revue du Vin de France): 16/20
Jancis Robinson: 17/20
TOPVINO SCORE: 91/100